Tuesday, December 10, 2013

Segmen: saya sayang blog saya


Lama sangat dah rasa tak join segmen atau GAs. Seriously tak ingat last time join.

So, bila baca kat blog Bro Paly, dalam post dia pasal cara blogwalking yang senang, mostly revolve around join segmen atau GAs tau. Hah elok sangat, haha.

So, saya start dengan join segmen dari Cik Ayu Insyirah kita. Nak sama2 menambahkan followers katanya. OK jugak, rate penambahan followers saya agak slow kebelakangan ni, so, why not I join kan...

Hah, yang b'minat pun, jom jom ikut sekali!

Sila klik banner di bawah ok? Haha...

http://www.ayuinsyirah.my/2013/12/segmen-saya-sayang-blog-saya.html

5 comments:

  1. Kak Ros singgah sini dari segmen yg sama :) membalas kunjungan, done follow :)

    ReplyDelete
  2. Singgah bls kunjungan dari segmen yang sama....semoga berjaya...

    ReplyDelete
  3. tq ye sudi join segmen ayu.. ada masa nanti boleh la blogwalking... tambah kenalan tambah follower blog...

    http://ayuinsyirah.blogspot.com/2013/12/senarai-rakan-blogger-segmen-saya.html

    ReplyDelete
  4. datang singgah sini dari segmen yg sama..

    ReplyDelete
  5. Datang dari segmen yang sama. Done follow :). Followback please? :)Saya baru buat blog ^^

    http://unprivatediarytyping.blogspot.com/2013/12/segmen-saya-sayang-blog-saya.html

    ReplyDelete