Monday, December 2, 2013

I have feelings too...


"When the sale comes first and the truth come
second..."

24 comments:

  1. Exactly Allah creates human being complete with sense and feeling...

    ReplyDelete
    Replies
    1. & most ppl tend to forget that kan Kak Zakie... Bila seseorg tu m'cela/m'hina org lain samada dgn rasa takabbur atau sebagainya, dia lupa yg org yg dicela tu punya hati & perasaan... Tp, dia juga lupa yg dia juga ada hati & perasaan... So, bila ada pulak org lain yg m'cela/m'hina dia, dia akan ingat wkt tu :)

      Delete
  2. setiap Manusia punya kelebihan dan kekurangan..itu yg kita kena terima.. semua org punya perasaan jg yg mesti dihormati oleh org lain...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ye Kak Atie, taktaulah, adat dunia agaknya, keburukan seseorg tu akan digunakan sebagai sebab2 negatif, contohnya untuk menolak, menyisih atau menyakiti org lain...hmm...

      Delete
  3. Masing-masing ada kelebihan dan keburukan masing-masing. Apa yang Allah ciptakan bukan untuk dipersendakan :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. "Apa yang Allah ciptakan bukan untuk dipersendakan..."

      Setuju! :)

      Delete
  4. tak cantek/hensom di manausia takpe.. janji kita berusaha untuk cantek dimata Yang Maha Esa. :)

    Pssttt.. adik akak pon duk kuantan gak.. dah kena berpindah ke masjid dah dia skrg. Moga banjir cepat pulih. amin~

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha setuju tu, asalkan cantik disisi Dia... :)

      Oh, adik Kak study sini ke?...

      Delete
  5. eh..hensem apa? yg penting baik hati dan beriman..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ah takadanye haha... Masalahnya, baik ke hati, b'iman ke hahahahaha ;p

      Delete
  6. salam...da follow..terima ksih sudi join segmen "i will follow you" by Syira Lokman. Tolong follow peserta lain juga ye? tunggu juga keputusan 3 blog yang akan direview :) tq !

    ReplyDelete
  7. ye setiap yg bernyawa tu punya perasaan.. haiwan pun.. x penting pun rupa paras tu.. yg penting baik hati dan budi bahasa.. bersyukur seadanya dgn kejadian diri.. =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yup, setuju. Tu yg kita kena selalu ingat kan, syukur, hu3...

      Delete
  8. oh yer, sy follow sini ye. slm ukhuwah.. =)

    ReplyDelete
  9. Salam Hi... Saya dari segmen ' i will follow u ' by Syira Lokman.. Done follow sini, follow back ehh :) - nurhyt-life.blogspot.com

    ReplyDelete
  10. Benda tak bernyawa mcm laptop ni pun ada perasaan . kalau push push nnti die merajuk . ye dak ?

    so sebagai manusia lagilah ada perasaan . Ni sapa yg buat mr doctor bolat feeling gini ? bakmai nak hentam .

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sayang sangat lah tu Cek Bolat dgn laptop dia... Kalau blog lama tak update, merajuk tak, hahahaha ;p

      hahaha, takut saya nak bagi nama org tu, habis dia kena belasah dgn Cek Bolat nnt hahaha ;p

      Delete
  11. cantik luaran pinjaman semata-mata, cantik luar pun kalau hatinya kurang cantik tak guna jugak kan? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yup, yg penting apa yg ada di dalam tu, sbb kalau kat dalam cantik, drpd luar pun nampak :)

      Delete