Tuesday, December 17, 2013

Doodle Me & My Buddies By Cik Nini

Haha, ni segmen ke-2 insyaAllah hari ni. Galak betul join segmen haha.

This one is by Cik Nini. Wow, blog dia comel & sweet! Mesti macam orang dia jugak kan, haha. Oh, kalau t'pilih jadi 3 peserta b'tuah, Cik Nini akan buat doodle tau untuk kita. Excited!

So, check it out guys!

Oh, before that, another thing yang attract saya untuk join segmen ni is, saya dapat share pasal friendship dengan kawan2.

Cik Nini kata explain the friendship ikut kreativiti masing2, so here it goes.
_____________________________________________________________________


Izral : 
Me like to eat, me like watching Glee, me know that Sam Bailey's gonna win the latest UK X-Factor. So does Hanih!

Hanih : 
Me like to sing in my room, me like to have pets, me like to eat sweet things. So does Filani!

Filani : 
Me like to play volleyball, me know how to play Dota, me know how to swim. So does Izral!

Us : 
We like to eat Sushis, we love to talk blondies, we see people's teeth everyday! 

^_^
_____________________________________________________________________

Haha, karuts overload!

Hah, mesti rasa t'tarik kan? Cepat2 terjah Cik Nini ok? T'sedak dia tengah minum tu hah, haha...


Segmen "Doodle Me & My Buddies By Cik Nini"
~Cik Nini & Buddies~

Cara nak menyertai segmen ini adalah :

1. Follow Blog Cik Nini.
2. Buat satu entry yang bertajuk,"Doodle Me & My Buddies By Cik Nini".
3. Sertakan bersama satu gambar korang dengan kawan-kawan korang (^-^)v.
4. Dibawahnya,ceritakan tentang persahabatan korang dengan cara yang paling kreatif yang korang boleh buat.

Segmen berlansung dari 16/12/2013 - 16/1/2014

2 comments: