Wednesday, January 23, 2013

Wordless Wednesday #29


16 comments:

  1. ikan sekila!kt kg panggil cmtu..kat sini ikan ape ek??

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ikan Sekila? jadi lawa pulak ikan tu panggil nama lawa lagu tu...kat sini Ikan Karen macam Maya Karin tu...haha...

      Delete
  2. Replies
    1. Lama dah Ikan ni... arwah dah...haha...

      Delete
  3. Replies
    1. Haha,nak buat makan ke apa kan,hahaha...

      Delete
  4. subhanaallah , cantik nya ikan ni... biru pula tu :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cantik kan Kak?... Maha Suci Allah indeed :)

      Delete
  5. Ikan Laga kan...mainan akak kecik2 nie...hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha...natural betoi mainan Kak...tengok budak2 sekarang ni, tak masuk tadika lagi dah sorong Ipad sana sini...haha...

      Delete
  6. as salam... wah.. ikan laga nampak nyer.. ni jaman kecik2 dulu nie.. faveret nie.. g tangkap celah2 pokok nipah.. tau plak sarang dier time tu... anak2 la nie.. boleh beli jer lah...
    by the way.. datang nie nak menjemput untuk sertai my GA ... moga2 ukhwah terjalin berpanjangan..
    http://kuazue.blogspot.com/2013/01/kome-nak-tak-my-2013-1-give-away.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. wkumslm...hahaha,ikan laga favourite budak2 kampung mcm saya,haha... tangkap sendiri tak payah pi beli kat pet shop pun,haha...

      baru perasan ada GA!...nak kena pi tengok ni... thanks ye! :)

      Delete