Wednesday, December 19, 2012

Wordless Wednesday #24


6 comments:

  1. Replies
    1. haha,ni kes m'ikut kwn perempuan masuk dlm kedai The Body Shop lah ni...tak banyak perfume utk lelaki pun,yg ada pun,saya tak berapa b'kenan...

      Delete
  2. Replies
    1. haha,tak cam ye? alaaa,kan kalau kita jalan2 kat shopping mall,lepas tu ada org2 yg jual perfume bagia benda2 mcmni,nak bagi kita test bau perfume tu...

      Delete
  3. body shop la tuh...eh white musk ok apa

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yeke... maybe lain org lain kot... Sebab bau badan masing2 lain kan, so bila campur dgn perfume yg sama, masih bagi bau beza2... Kwn saya ada pakai White Musk & bau ok...

      Delete