Wednesday, November 28, 2012

Wordless Wednesday #19


27 comments:

  1. Dah pendek Jgn dibuang, simpan buat kenangan :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. betoi tu...

      pernah dengar tak,ada kwn2 bagitau,mcm kata org tua2 lah, pensel kalau dah pendek2 buang,kalau tak rezeki tak banyak lah apa lah...lawak lawak,haih...

      Delete
  2. ceritanya... di zaman dulu kala.. ada benda itu.. sekarang klik2 saja

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. the ketot atau the katik pun ok jugak kan,hahaha... perasan tak all the mentioned words ada huruf K & T...? haha...

      Delete
    2. hahaha,semua bunyi lawak kan...haha...

      Delete
  4. mmg berjasa menggunakannya... sampai kontot2 semuanya

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha,b'jasa...bila besaq panjang dewasa dah tak peduli dah...haha

      Delete
  5. nanti aku tolong tajamkan yang hujung2 tu..kah kah kau makan ke apa?

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha,mana ada org makan pensel...haha

      Delete
  6. Replies
    1. hahaha,selalu je mintak parent belikan colour pencil,hilang beli lain,hilang beli lain,haha...

      Delete
  7. Replies
    1. jom jom,masuk peraduan pun best kan,haha...

      Delete
  8. Replies
    1. kan? rinduuu...waktu sekolah rendah,selalu sangat guna sampai malas...haha

      Delete
  9. Rasa ceriaa je tgkkk pix awk tu Hanih ;))

    ReplyDelete
  10. kaler kontot2...sayng le tu nak buang..zaman kanak2..:)

    ReplyDelete
  11. dapat yg besar besar gini besttt . rase diri ni comel je mase mewarna . hohohhh

    ReplyDelete
  12. haiii drop kat sini !! alaaa rindunye nak mewarna :(

    ReplyDelete
  13. haii.. datang terjah sini.. rindu nak mewarna :(

    ReplyDelete
  14. cenonet je pensil2 huhu.

    singgah sambil follow! :D #525

    jom join 1st GA sha! http://ice-chirp-chirp.blogspot.com/2012/11/1st-giveaway-by-chirp-chirp.html

    ReplyDelete
  15. alahai.. comel lagi tu.. dengar kata kalau pencil sama panjang dengan jari kelingking xbaik digunakan..betul ke? jadi simpan lah..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha...yeke Kak...tulah,yg saya pernah dengar mcmtu jugak...

      Delete
  16. dulu slalu kumpul pendek2x..yela..tak mampu..kumpul la..pkai smpi pendek2x..huhuhu

    ReplyDelete