Wednesday, November 21, 2012

First Giveaway by Gulai Tempoyak Ikan Patin

Sejak join GA yang Cik TirahZairi buat sebelum ni, bila nampak mana2 GA je, terus klik join jugak. 

The latest yet is this one, GA oleh abang kepada Cik Nisa Kay kita, come on, tak kan tak kenal Nisa Kay, haha... Bro Muez nama abang dia.

Yang menarik p'hatian saya untuk join GA ni is dia punya list hadiah2, siap ada hadiah untuk lelaki & perempuan lagi. Yelah kan, selalu bila tengok promo mana2 GA, hadiahnya dari 1st place sampai saguhati semua scarf je, tak t'uja langsung saya, hahahaha...

So, jom jom, klik pada banner Bro Muez untuk join ok? Deadline on 31st Nov 2012 pukul 12 am. Jangan tak baca syarat2 semua tau, takut2 t'tinggal nanti...


Lagi lagi, silalah b'murah hati singgah ke blog2 sponsor berikut ok? :)






4 comments:

  1. thanks join 1st ga yg aku buat ni. senarai peserta akan aku update kemudian sbb nk verify sorang2 peserta. peserta lelaki tak ramai join. chance nk mng tu tinggi ni.. hehe

    ReplyDelete
  2. salam..dari segment yang sama

    jalan-jalan + follow..^^

    http://secretshaila.blogspot.com/2012/11/fisrt-giveaway-by-meuzangelo.html

    ReplyDelete