Friday, November 16, 2012

First GA bY TirahZairi

Oh, serious lama gila tak join segmen2 ni, so, bila nampak post pasal segmen by TirahZairi kat blog Hencik Johan, terus kita klik link kat situ. 

Nampak tulis dengan dakwat merah 'Tammat'... "Alamak, tak sempat!..." Tapi, belek punya belek, dalam post lain, rupa2nya, Cik TirahZairi dah panjangkan tempoh segmen ni weyh! Hah, jom jom, terus join... Tak percaya baca SINI. Sampai 18hb Nov ni je tau!... 2 hari je lagi...

Hmm, dia mintak tag sorang blogger, so saya tag Bro Jiji Yu! (taktau dia join ke tak segmen2 ni)
Bukan Retis Fofular...
So, siapa2 yang berasa macam nak join jugak, klik je slogan Cik TirahZairi kat atas ni ye :)

11 comments:

  1. assalamualaikum hanih... selamat bersegmen yer...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. wkumslm Mama...

      Mama tak minat join segmen2 ni? haha...

      Delete
  2. selamat bersegmen :D

    seda.tak nak try kew..hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. hmm,kalau ada unik features,nak jugak rasa...rasa dia sama mcm moist cake lain ke mcmmana kak?...

      Delete
  3. thanks sbb join...nantikan kptsn yer,,,,hihi..

    link awk, tirah letak dlm senarai peserta yer..

    ReplyDelete
  4. kunjungan gan,bagi - bagi motivasi
    Hal mudah akan terasa sulit jika yg pertama dipikirkan adalah kata SULIT.Yakinlah bahwa kita memiliki kemampuan dan kekuatan.
    ditunggu kunjungan baliknya yaa :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. sorry,are you some kind of spam or something?...

      Delete
  5. Datang terjah peserta GA Tirah :) salam kenal hanih..

    http://www.diarisifroggie.com/2012/11/first-ga-by-tirah-zairi.html

    ReplyDelete
  6. Singgah sini dari segmen sama.. =)

    Salam perkenalan..~

    ReplyDelete