Wednesday, June 6, 2012

Seindah Sakura #4

Dato' Malik. Adakah lagi insan2 mulia macam Dato' zaman2 sekarang? Yg t'sangat pemurah, b'pandangan jauh, b'lemah-lembut & tak m'buat sesuatu untuk kepentingan diri sendiri?...

Anida tu dah b'untung dapat ayah macam tu, patut jadi budak baik, sebaliknya, dia biadap dengan ayah sendiri. Memang banyak kan sekarang anak2 yg b'kelakuan kasar dengan mak ayah...

Shakira, hati2 & waspada memang penting, tapi jangan ia dikuasai syak wasangka, terus kabur judgments kita kepada orang lain.

Cikgu Airil, tolong m'jelma semula, pi jumpa Shakira tu cepat! Haha...


9 comments:

  1. tak sabar nk tengok cikgu airil ngan sakira...hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Amboih2... Ke Kak nak tengok Cikgu Airil je, maklumlah orang2 perempuan ni kan suka tengok hero je :p

      Delete
  2. Replies
    1. Kan... Lekat terus jadinya, hahaha...

      Delete
  3. semua kawan kata citer ni best...tapi akak tak brksmpatan nak tengok lagi...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oyeke, memang best Kak, percayalah cakap kawan2 tu, hahaha... Kalau tengok kat TV3 maybe susah sket Kak sebab waktu Maghrib kan, saya lagi suka download...

      Delete
  4. Replies
    1. Anida tu, kalau ada betoi2 depan mata ni, rasa nak penampor je, hahahaha...

      Delete
  5. dah lama is xmelawat sini..... windunya
    ada penyakit xbopa ajin skit 2,3menjak ni... hehe (^___^)

    ReplyDelete