Monday, June 25, 2012

Apa tengok2?...


Imagine tengah b'jalan, kat mana2 je, sorang2 atau b'teman, terasa macam ada 'mata & muka' yg dok tenung kita. 

Lepas tu bila kita toleh, kita nampaklah 'mata & muka' tu kan, dia tak senyum, dia buat muka biasa je.
Kita senyum. 

Lepas tu, as if macam kita ada buat masalah dengan dia, dia toleh muka ke arah lain, buat muka tak senang.
Ticked off tak, ticked off tak? 

Kalau hangpa, hangpa rasa apa?...


14 comments:

  1. Replies
    1. Kan? Buat blur je, lepas tu nanti confirm dapat sakitkan hati orang tu balik, barulah 1-1... haha

      Delete
  2. kiter pn sllu rsa mcm tue..hehe..kdg2 mcm SS plak..ekkeke

    ReplyDelete
  3. Buat tk tau je la..tk yh layan..haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tulah... Tapi still rasa annoyed, rasa macam nak buat dia sakit hati balik... Jahat tak, hahaha...

      Delete
  4. Tak kata pa... Wat donnu, dont need to stress myself out over nothing... Not important... Hheee

    ReplyDelete
  5. erm takpe

    jgn pkir sngtla

    kang kite y stress

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tulah, tau, tapi still rasa annoyed, hmm...

      Delete