Monday, January 9, 2012

Saya rasa sangat 'loser' hari ini...

Blur tiba2, pening kepala, yg tu sebenaqnya 'East-West cryer' ke 'Surgical Mallet'?...

Telinga ni dok dengaq kawan2 satu kelas semua dok whisper2... Semua cakap benda yg sama... "East-West...East-West...". Memang semua cakap jawapan yg sama, tapi kalau dah semua orang dok cakap, yg saya dengaq bukan "East-West..." tapi "Sssttt...", macam bunyi ulaq dah, hahahaha...

Tengah dok pikiaq apa lah benda yg Prof Nazih dok tanya tu, lagi pulak dia dok bagi soalan2 lain, b'tubi-tubi, aiyo!, dok rasa dah peluh sejuk kat belakang badan ni, haha...

Hmm, saya memang belum hapai satu2 nama benda2 kat atas...


Presentation dengan Prof Nazih memang mencabar! Tu je... Haha... T'kontang-kanting saya ni dok b'diri kat depan tu m'jawab soalan...





   

10 comments:

  1. hehe weh amek kos medik nie mesti serabut an.. wish u gud luck

    ReplyDelete
  2. si Farah tu mesti nakal kan dalam klas :D

    _________________________
    I added cool smileys to this message... if you don't see them go to: http://s.exps.me

    ReplyDelete
  3. bahasa kedoktoran nie..x paham..haha..;)

    ReplyDelete
  4. belajar dalam bidang kedokteran ya? hehe, next time bolehlah berkongsi anything yang terkait dengan bidangnya...:)

    ReplyDelete
  5. ntah cam ner lank guna benda2 tu hihi

    ReplyDelete
  6. tak pe dik...rileks dan jommmmm minum dulu......hihihi(tgk alat tu pun akak dah pening).....

    ReplyDelete
  7. huhuhu..afal alat n nama ubat mas leh lagi..tapi kalau baca tulisan doc memang terus heng otak.hahahah

    ReplyDelete
  8. K2r~90 : Bukan medic, course lain, tapi serabut jugaklah, hahaha....

    black_mel : hahahaha, bahasa biasa2 je lah...

    Rtp Farra Arisha : Bukan kedokteran, p'gigian... :)

    ~Nana BamBam~ : Memang pening...

    Cikgu Ma : :)

    Potrait Admirer : Hahahaha... Tu satu masalah jugak tu...

    MulutPayau : Jom!Minum dulu! :D

    MaYa MustWany : Hahaha, setuju!

    ReplyDelete