Monday, January 16, 2012

The one that got away...









                    Talk about our future like we had a clue,
                   Never plan that one day I'd be losing you...
                   And in other life, I would make you stay, 
                          So, I don't have to say you were,
                                The one that got away...






















5 comments:

  1. saya masih x da clue about my future...merancang tanpa ada jalan...hoho./..tulun la hamba mu Tuhan...

    ReplyDelete
  2. smuany telah ditentukan oleh yang maha esa..just folow the flow..at the same time berusaha utk minggkatkn taraf idup kite :)

    ReplyDelete
  3. petanda masa depan saya masih mencari cari lagi, tidak tahu sama ada saya boleh mengapai atau tak.

    saya terserah pada tuhan yang menentukannya.

    ReplyDelete
  4. Yeah, my current favourite song. So sweet. Awww~ :P

    ReplyDelete
  5. Cikgu Ma : Kita semua pun tak taw kan sebenaqnya, kita hanya merancang, tapi kita tak taw perancangan tu b'jalan ke tak...

    Allah Maha Mengetahui :)

    acheeqa farhana : Yup, betoi, semua telah ditentukan Allah tapi kita tetap tak boleh b'diam diri tanpa apa2 usaha... :)

    ~Nana BamBam~ : Yup, semua kita masih t'cari2... Yg penting usaha, doa & tawakal... kan?

    Mamimo ♥ : Hahaha, same as me! Dok ulang2 je ni...

    ReplyDelete