Wednesday, December 14, 2011

What Say Me?... Top Commentators Premiere Giveaway!


Wahai rakyat jelata sekalian! Sila teruskan m'baca ye.

Dengan sukacitanya, nak habaq kat hangpa blogger2 tegar semua, buat pertama kalinya blog What Say Me?... akan mengadakan the very first giveaway! Hah, giveaway ni nama dia :

What Say Me?... Top Commentators Premiere Giveaway.

B'minat? OK, benda2 yang hangpa kena buat kalau nak join giveaway ni ialah:
  1. Mesti follow blog ni. Kalau dah follow, OK.
  2. Dari nama giveaway pun dah boleh agak kan. So, hangpa2 semua kenalah komen banyak2 kat blog What Say Me?... ni. Syarat dia, satu entry boleh post satu komen sahaja. Semua entry boleh tinggal komen, tak terhad or limit pada entry2 t'tentu. Tempoh masa penilaian ataupun pemilihan pemenang akan dijalankan oleh tuan punya blog ni pada bila2 masa sehingga awal bulan 3 tahun depan which is March 2012. It's random! So, siapa yg betoi2 follow & selalu komen entry2 kat blog ni, probability untuk menang tinggilah. Peng-komen t'banyak dalam masa penilaian tu akan diputuskan sebagai pemenang.
  3. Mesti postkan 1 entry kat blog masing2 under heading "Jom pakat2 join What Say Me?... Top Commentators Premiere Giveaway!", copy & link-kan banner kat bawah ni to this entry & jangan lupa untuk paste-kan link entry t'sebut kat ruangan komen bawah ni. Taw kan nak buat macam mana?... 


Lupa pulak nak habaq hadiah apa. Tak havoc2 pun hadiah dia, seorang pemenang je akan dipilih & hadiahnya ialah wang tunai b'nilai RM50... Hah, senang je, komen2 pun dah boleh dapat RM50. Siapa nak bagi, betoi tak?... Pakat2 promote lah kat kawan2 ye, insyaAllah, entry ni akan di-update sentiasa untuk paste link2 hangpa semua sekali, senang kalau nak main terjah2 nanti kan. So, tunggu apa lagi? ^_^





10 comments:

  1. Ahah, cheq mai terjah dulu...;)
    alaaa, ada word verification plak...;o

    ReplyDelete
  2. erm lama sgt2 dah tak join GA ni.. nt nak kenal awak dulu laa

    ReplyDelete
  3. ohhh ni lah yg duk kecoh dlm lab tuhh?? hahahahha..


    aneeeeeeppp....... nak limaploh hengget....... ngeeheheheheheeee.... *wink wink*
    (dgn typical gaya aku mintak brg yg ang tunjuk kat lab tadi) =P

    ReplyDelete
  4. x penah join gak..huhu
    p/s: kalo buang word verification tu syok sket nak tinggal komen~ ;p

    ReplyDelete
  5. uittt ad give away..ahak3..kaklimah xpenah join..huhu :P

    ReplyDelete
  6. akak tak boleh join lagi ni, first time datang sini...thanks sudi singgah blog akak

    ReplyDelete