Friday, December 30, 2011

Siapa nak burger?...


Cuba teka apa latest buzz kat Kuantan?...




 1st ever in Kuantan, BURGER KING




Sebelum ni kalau kempunan Burger King, kena travel jauh sampai ke Terengganu atau KL. Misery no more, lepas ni boleh makan kat Burger King puas2 sampai muak kat TC (Teluk Chempedak) tu, haha.




Exact location, outlet Burger King ni sebelah2 je dengan KFC. Sebelah KFC tu pulak ada McDonald's. Hmm, ada siapa2 nak bagi future market prediction?...

8 comments:

  1. alamak tgk burger king..
    lama dah xmakan..
    ni yg buat lapar malam2 ni..ish..:p

    ReplyDelete
  2. Hahaha...Yeke? Samalah, puas gila haritu dapat lepas kempunan, gemuklah lepas ni, confirm selalu singgah punya, hahaha...

    ReplyDelete
  3. Beger tepi alan ttp pujaan hati.. Oblong kambing satuuu

    ReplyDelete
  4. burger king jauh dengan umah akak ni..beger tepi jln bnyk la..hehehe

    ReplyDelete
  5. Tanjung cempedak ke teluk Cempedak eh..?

    ReplyDelete
  6. Teenager Housemaid : Hahaha, lama ke tak makan... Kalau selalu makan lewat2 malam, senang je badan naik sat lagi...Haha

    Tea : Oblong pun bley bikin perut kacau, setuju?...

    ayie : Hahaha, apa lagi, sebatlah apa2 makanan yg ada depan mata...

    diana : Hahaha, burger tepi jalan pun jadilah kan...

    Anonymous : Teluk sebenaqnya, baru edit... Tenkiu habaq, serius tak perasan typo tu... :D

    ReplyDelete