Saturday, December 3, 2011

Ombak Rindu!

Hahaha, sila baca tajuk di atas dengan mood excited ye. Baru balik ni tengok Ombak Rindu kat GSC. Fuhhh, layaaannn... Saya tak pernah baca novel dia, tapi bila tengok movie, membuatkan saya rasa macam nak baca novel.


Sebabnya? Tak puas!...haha. Mengada-ngada!

Curi2 snap.

Mood dia sedih & sayu je sepanjang cerita tapi still tak membuatkan saya rasa bosan, dengan soundtrack & shoots yang kena & lawa, memang buat kita hanyut, leleh & menjiwang sekejap, haha.

"Mulai hari ni, Abg janji akan jadi pelindung Izzah untuk selama-lamaya..."

Hah, cerita lebih tak guna, jangan tunggu2 lagi, silalah p tengok movie tersebut iaitu Ombak Rindu.

Footnote : Friendly reminder, scene2 awal dalam movie banyak kena tutup mata/alih pandangan...OK?


8 comments:

  1. nak tengok!!!!
    tggu astro first..hehe

    ReplyDelete
  2. hahahaha...tak apa...tak lama lagi ada lah tu...

    ReplyDelete
  3. novel2 dia sgt best! kalo minat mmbca...cubalah bca..ad 3 nvel..tp kalo x minat...bek toksah...hehe

    ReplyDelete
  4. novel dye lagilah superb duper best daripada filem ni. byak scene actually dlm novel ni yg xde dlm filem. al maklumlah durasi filem kan tak setebal novel ya. tapi mmg berbaloi baca. even ade 3 part pastu (rindu cintaku dan cinta tiada akhirnya )tapi memang berbaloi kalau betul2 suka pada watak hariz dan izzah.. :)

    ReplyDelete
  5. Alahaii, tak berkesempatan lagi...tengok ONGBAK RINDU jer lah..hoh0!

    ReplyDelete