Saturday, December 3, 2011

Meroyan.

Antara benda2 yang bila saya buat, terasa sangat dewasa ialah bila mula drive kereta. Serious, rasa macam bertanggung-jawab je, haha. That's why saya sangat suka drive compared to tunggang motorcycle.

Ada sekali haritu, p shopping, drive Vitara model lama. Serious terasa sangat cool! Maybe sebab nampak rugged & tinggi & bunyi enjin dia besaq kot. Argh, fallen in love with 4WDs!

Hahahaha...Adoiii.

Balik je shopping, terus jerit kat kawan : "Weyh, jom beli 4WD satu!..."

Nak beli satu SUV/4WD nanti ni, hahaha.  Bila entahnya oi...









15 comments:

  1. walaupon dah ada lesen kereta..tapi tak berani nak drive sendiri lah :D kiki

    ReplyDelete
  2. 4WD...xde dlm list lagik..tp teringin sgt nak pakai Suzuki Swift :)

    ReplyDelete
  3. mls nk amek lesen..nnti nk soh suami je jd driver..oh sgt comel!

    ReplyDelete
  4. so bile nak beli tu...?

    sbb bile da bile xpyh nak rse cool sbb mmg seriyes dah cool..

    beli dgn kadar sgera utk ksan cool..

    hahaha~~

    ReplyDelete
  5. aku pon minat agak kete2 tinggi ni...smoga ko dpt beli

    ReplyDelete
  6. vitara lama kaler merah... minat dulu...~
    sekarang verangan nak pakai jazz lah plak...
    bile la agaknyew kan kan kan???

    ReplyDelete
  7. semoga cita-citamu itu tercapai. Nanti boleh tumpang. :)

    ReplyDelete
  8. xpernah bawak keta tinggi2 lagi.. macam menarik nieh...

    ReplyDelete
  9. lesen dah nak expired. tapi tak penah drive lagi. last masa test tu je. hehe

    ReplyDelete
  10. wahh..saya memang tarak tau pasal kereta apatah lagi motor
    yang saya tau naik je..hehe

    ReplyDelete
  11. Saya pula kagum jika nampak perempuan yg drive 4WD!Sebab saya penakut kereta/SUV/MPV besaq2 ni, hiks

    ReplyDelete
  12. jiwa adventure :)

    Info Event For Blogger: Percuma Samsung Galaxy Ace & RM100, it's very easy to get, let's come and get it --> http://www.streetdirectory.com.my/streetdirectorymalaysia/

    ReplyDelete
  13. Salam,terima kasih singgah & follow ya.Klu tingin nk beli kete tu,kena mula menabung la...semoga satu hari nanti dpt apa yg dihajati.

    ReplyDelete
  14. best sebab tinggi.. tapi mantenanceeeeeee... time kasihla taknak....

    ReplyDelete