Friday, December 30, 2011

BACA SINI DULU...

Siapa2 yg t'kejut blog saya ni kosong semacam je, bawak b'tenang sebab sebenaqnya blog saya ni masih under construction. Ni gara2 tukaq template baru, so banyak benda saya nak adjust, OK? ^_^

* Update

Blog construction dah selesai untuk basic function. Tinggal nak selesaikan bloglists & beberapa widgets. Tema kali ni minimalist, tak nak banyak warna sangat yg dominan, biaq putih je. Finishing masih dlm proses.

Oh, by the way, saya dah tukaq URL blog dari hanifborhanchanglun.blogspot.com ke hanihborhan.blogspot.com... Motifnya adalah untuk memudahkan & memendekkan URL yg panjang macam sebelum ni.

Lastly, sila beri tunjuk ajar, OK?

*Update

Seharian buat designing blog pakai template Think Simple tapi last2 ambik keputusan untuk just revert kpd design asal which is Chunky. Dua2 saya try apply konsep minimalist, turns out colour play saya tak cantik menyebabkan blog nampak t'lalu simple ( & buruk). So, ambik keputusan untuk pilih theme Postage yg tengah pakai sekarang ni, just tinggal nak edit sket2 je...

Huh, seharian menghadap coding ni je...

8 comments:

  1. akak suka ngan tema minimalist ni.....

    ReplyDelete
  2. mizz.miza : Singgah lain kali ye! :D

    nitnot : Nampak macam tak siap ye?...

    cha zainol : Putih suci... Putih cool kan? Kalau kereta cat putih, nampak sporty...

    MulutPayau : Oyeke...Saya pun, tak serabut kan, kalau pandai main colour, cantik...

    H.J : Bakat apanya,haha...

    ReplyDelete
  3. Berwajah macam surat la .. menarik betul

    ReplyDelete