Friday, November 18, 2011

"Wahai rakyat jelata sekalian!..."

Hahaha... Nak habaq ni, officially pukui 9.40 pagi tadi, saya dah habis exam End of Block 1. Seronok! Err, jangan salah faham, bukan exam yg seronok ye, haha. Ada 8 paper semuanya. Alhamdulillah selesai.

Lepas ni, dapatlah hidup macam biasa balik. Amboih, waktu exam tak dapat hidup macam biasa ke?

Memang!

Sebabnya :
  1. Bila musim exam, automatically jadi merempat kat library. Semua library. Sikit2 nak p library. Asyik2 library. Amboih, waktu hari2 biasa tak adanya nak singgah library. Pastu, bila dah ada kat library, bukannya nak baca pasai subjek yg nak exam, tapi gigih pulak baca buku2 lain yg non-academic. Rajin tak kena masa. Haha. Pening kepala dengan perangai diri sendiri.
  2. Kuantiti & kekerapan makan sangat2lah naik dengan sangat2lah mendadak. Kononnya, stress. Hari2 biasa pun stress & makan banyak jugak. Selalu tak stress pun makan banyak2. Pastu, makin banyak & makin selalulah kawan2 dok kata badan nampak naik. Diri pulak memang tak rasa b'salah langsung overeating. Makan pulak nak benda2 yg grand2, mahal2, haha. Sekali lagi, pening kepala dengan perangai sendiri.
Hahaha, so, exam dah habis, weekend sudah mari, jom relaks2 tenangkan jiwa & fikiran. Nak blogwalking banyak2!haha...

Muka2 riang habis exam.

11 comments:

  1. amb0i ser0n0knyerrr la dye ek..slmt brh0liday :)

    ReplyDelete
  2. Marniey : hahaha, siapa yg xhappy kalau dah habis exam?habaq mai...haha

    ReplyDelete
  3. selamat berenjoy-enjoy eh....\(*0-)/

    ReplyDelete
  4. wow lompat bintang lah dah habis exam !!

    ReplyDelete
  5. wahhhhhhhhhh mesti enjoy gile sekarang

    ReplyDelete
  6. Lya Colours : hahaha...xjugak, kaki pendek :D

    Hizami Rahim : yup!sangat...haha

    ReplyDelete
  7. Umie Artoqiemie : tulah pasai...is3...macam ada exam je utk buku2 yg lain tu,hahahaha :D

    ReplyDelete