Saturday, November 12, 2011

Siapa kata kucing tak comel?

Pagi2 yg sejuk & mendung kat Kuantan ni, jom layan gambaq2 makhluk Tuhan yg chomey ni!haha...








Chomey kan, chomey kan? Dah, jom study!

17 comments:

  1. aku nak nangis tengok kucing yg 2nd last tu. itu yg kudung tu kan. tiap kali gi cafe msti cm sedih tgk dia. :(

    oh btw, tengo nii
    http://www.youtube.com/watch?v=HgcGu1R2M-s&feature=relmfu

    :p

    ReplyDelete
  2. ../salam kenal dari segmen lulu...;d

    ReplyDelete
  3. Dj : yup...aku mula2 xtaw yg dia kudung kaki belakang...bila dia start b'jalan baru perasan, tapi dia memamg comel.bulu cantik :D

    C i k P i p i T e m b a m : hahahaha...memang xde kerja pun waktu snap gambaq ni...dok studylah ni :p

    Lai Qma : haha,kalaulah saya punya kucing tu... xde bela kucing ke?

    Run Away : hi! :)

    ReplyDelete
  4. Daddylicious : kucing mana yg x kiut? habaq mai...haha

    ReplyDelete
  5. Salam Hanih,

    setiap apa pun ciptaan allah ni,semuanya cantik2 belaka...Kak Ros suka sangat ngan kucing ni pasai depa ni come sangat....

    ReplyDelete
  6. tak comel pon..;P

    -aku bukan benci kucing,,tp geli-

    ReplyDelete
  7. Ros : wkumslm...setuju dgn Kak Ros!

    A3manul Na3m : kucing dgn ang, chomey lagi ang, hahahahahaha :p

    Run Away : yup, suka bila depa dok mai main2 kat kaki kita :D

    Anak Wak Mail : laa...hahaha...geli apa kat kucing?kalau kat katak tu lainlah,haha...

    ~SaL IjOu~ : hahaha...kan? :D

    ReplyDelete
  8. err saya tak suka kucing. tapi kadang2 suka jugak. ikut mood. hehe

    ReplyDelete
  9. Lya Colours : hahaha, amboih, ikut mood! jgn dgn suami pun macamtu sudah :D

    ReplyDelete