Wednesday, November 2, 2011

SEGMEN | Lulu Caldina Ajak Blogwalking


Dok blogwalk2 tadi, t'nampak satu benda ni. Apa dia benda tu?
Ni hah!


 Cik Lulu Caldina buat segmen ajak kita blogwalk! Menarik menarik. B'sesuaian sangat dgn mood saya yg dok syok join segmen2 ni, saya pun memang tak fikir panjang & terus buat entry ni. Sekarang memang kemaruk sangat join2 ni sebab baru belajaq how it goes. Bukan apa, alang2 dok blogwalk selalu, elok jugak kalau join segmen ni kan. So, kawan2, yg terasa nak join jugak, jangan baloq liat utk klik banner header kat atas ye. Jangan tangguh2 sebab Jumaat (4 November) ni, dah due date. So, pakat join ramai2!

JOM!!!

15 comments:

  1. berblog ramai2 itu meriah kan....hehhe

    ReplyDelete
  2. seronok blogwalking ni...

    lagi2 kalau dapat kenal2 dgn blogger yg baru... :)

    p/s: thnks sudi follow APA KATA HATI..keep in touch..!! (^_^)

    ReplyDelete
  3. thanks singgah blog saya.
    salam perkenalan

    http://24-7nay.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. ILA HonEyBuNNy : betoi tu...meriah sebenaqnya buat blog ni kan...xsangka! :D

    KhaiRin : hahaha...sama2lah kita ye :)

    ::FAIZ FARISH:: : :D

    nabilah_2908 : sama2lah kita keep in touch...support each other Ok? :D

    azelyusoff : sama2lah kita... :)

    ReplyDelete
  5. wahhhh~ rajinnyeeeee~~~ all the best ye~~~

    ReplyDelete
  6. ha ni dia mai dr segmen yg sama.. apa habaq org changlun?? jemput mai singgah ke blog ceq plak :P

    http://diary-kecilku.blogspot.com/2011/11/segmen-lulu-caldina-ajak-blogwalking.html


    slm kenai,
    cik ana

    ReplyDelete
  7. anamizu : weyh!habaq baik je!...jom2 kita singgah :D

    ReplyDelete
  8. menarik nieh.. selalu blogwalking tak tinggal jejak pun

    Hidup Biar Comels

    ReplyDelete
  9. assalamualaikum mama dtg dr segmen lulu jom join mama yer...mama dah follow...kalau sudi follow mama balik yer...:)

    ReplyDelete
  10. rarizzar : betoi tu :)

    maszull : ook...dah follow rasanya mama :)

    ReplyDelete
  11. terjah dari segmen sama. hehe. salam perkenalan :D

    http://zahiradzul.blogspot.com/2011/11/segmen-lulu-caldina-ajak-blogwalking.html

    ReplyDelete
  12. hai... Salam kenal ... dr sgmen cik lulu... nak nek vespa singgah la blog sj =)

    ReplyDelete