Monday, November 21, 2011

Drumstick!

Jumaat lepas, kawan habaq ada benda ni :


Lama tak makan ice-cream punya pasai, singgahlah situ lepas lunch. Mula2 nampak hambar je, tak ada sambutan. Teori saya, venue tu tak banyak sangat orang lalu. Tapi, tunggu lama sket, bila orang start keluar untuk lunch-break, memang penuh jugaklah!

Apa yg ada? Apa yg kami buat?

Mula2, kami dijemput untuk ramai2 'Like' page Nestle Drumstick kat Facebook. Then, beli ice-cream untuk photo session dgn m'gunakan props2 yg disediakan which includes rambut palsu, surfboard (I think-lah...)  dll. Sarung sana, sarung sini, Say Cheese! & snap. Buat tu je, benda2 lain macam kat poster atas tu malas pulak nak main, haha.

Seronok dapat goodies! Melayang 2 ringgit beli ice-cream ingatkan dapat free hahaha!


8 comments:

  1. xpa eih...rm 2 ja kan...lau mleyang rm 20 hinget gano??heheh

    salam ziarah..

    ReplyDelete
  2. ILA HonEyBuNNy : tulah...'berkorban' sket demi perut yg tercinta,hahaha... :D

    Marniey : memang besh! :D

    ReplyDelete
  3. cam seronok je.. huhuhu..

    http://nazira-mypersonallife.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. sedap nya eskrem. nak nak. sekali sekala apa salahnya kan.

    ReplyDelete
  5. nabilah_2908 : 2ringgit kalau nak beli gula2 dua sekupang, bley dapat 40biji kot! :p

    nazira : memang seronok pun! :p

    Dinie Q : ang pun ke?hahaha...ingat x dulu makan baskin? :)

    wantie : betoi, sekali sekala je...haha...

    ReplyDelete