Friday, November 11, 2011

Bajet.

Tak senang duduk rasa bila tak update blog. Mengada-ngada..
Ingat haritu nak tulis perutusan hari raya Aidiladha (amboih!) & kisah balik kampung, tapi tak t'tulis jugak. Nak study-lah kononnya kan, mana tak nya, exam saya next week je! Next week oi!

Awat tak taw, environment sekeliling tak dalam mood exam, tambah2 bila saya & classmates semua dok sibuk siapkan wire bending. Wire bending tu salah satu macam assignment-lah yg kami2 kena buat. Nak taw lebih, jangan baloq liat singgah blog kawan2 saya ni, Cik Dinie Q & Cik Diya.

So, weekend datang lagi, jom blogwalk & comment2!

Sorang baru lepas PMR, sorang lagi exam next week...





   

7 comments: