Sunday, November 20, 2011

Apa ada kat depan airport Kuantan?

Malas nak cakap banyak, sila menjamu mata ye, haha...





Penat seharian b'meeting bagai, b'jalan sana, b'jalan sini, apa cara lain lagi yg boleh hiburkan perut diri kalau bukan melantak habis2?...haha. Kat Kuantan memang sangat banyak gerai2 yg jual seafood goreng2 ni, namapun dah east coast kan, sebelah laut. Fresh seafood2 dia! Kat Changlun jarang pulak ada gerai2 jual benda2 macamni, yg frozen ada lah, hahahaha...

Nak merasa best fresh street seafood experience, mailah Kuantan!

 


10 comments:

  1. wah.. syoknya..rasa nak pi kuantan ni.. hehe.. sori kami jakun... hehe.. apapun terima kasih pada anda.. sbab sudi lwat blog.. apepun kami ni amatur lagi.. tak macam ang... hehe.. kalau free2 rajin-rajin lah lwat..

    ReplyDelete
  2. محمد رازيق : hahaha...semua org pun bley jadi jakun, haha...sy ni pun baru jugaklah, cuba tengok follower sy, banyak ke, hu3...sama2lah kita saling lawat-melawati ye :)

    ReplyDelete
  3. ~SaL IjOu~ : hahahaha!mestilah! :D

    nelly : hahaha...sila gigit jari sekarang :p

    ReplyDelete
  4. apa nama benda yang tengah dibakar tu??adoii..lupa la pulak..suka makan tu kalau lalu kuantan!

    ReplyDelete
  5. Anak Wak Mail : hah!tulah nama dia Sata! :D

    ReplyDelete
  6. uiiiii best nyer...tgk je da meleleh

    ReplyDelete
  7. KhaiRin : hahaha, apa yg meleleh?air liur ke air mata ke darah meleleh keluaq kat hidung ke... :p

    ReplyDelete