Saturday, October 29, 2011

Segmen Cik Bunny : Jom Blogwalking!


Saya tak pernah join lagi main segmen2 ni. Sebelum ni dok tengok je bloggers lain dok main, kali ni pun saya nak main jugaklah!haha...

Ni saya join segmen Cik Bunny.

Hmm, so kalau ada siapa2 yg lain yg nak join jugak segmen ni, bley try klik kat banner atas tu. Ok?...

6 comments:

  1. best join segmen..

    bile segment give away lagi best join sebab dapt hadiah tetapi x semua bernasib baik..

    segmen yg biasa pun boleh tambah idea untuk menulis..

    ReplyDelete
  2. kontest ke, segmen ke, ape ke, saya xpernah menang. sedih!! T-T

    ReplyDelete
  3. ija : segmen ni apa sebenaqnya?hu3...pencerahan pencerahan! budak baru belajaq ni :D

    rainyscream : segmen ni ada dapat hadiah ke?

    faizfarish : hoho...tenkiu.

    ReplyDelete
  4. Salam kenalan dari shah. Tujuan shah singgah sini sebab nak ajak korang
    semua join FOLLOWER GIVEAWAY shah yang baru sahaja dilancarkan :)

    kalau berminat boleh join di sini ye: http://shah-cyber.blogspot.com/2011/10/giveaway-pertama-sc-di-blog-baru-ni.html



    Giveaway: http://shah-cyber.blogspot.com/2011/10/giveaway-pertama-sc-di-blog-baru-ni.html

    ReplyDelete
  5. zent : salam kenalan jugak...ok, saya klik! :D

    ReplyDelete