Sunday, October 30, 2011

Saya mahu Nelly The Strange Review Blog Saya !

Hah, t'nampak benda ni kat blog Cik Nelly kita. Terasa nak join lah pulak.


Sebab apa nak blog saya ni di-review? Cantik, mantap, bagus sangat ke blog ni? Berani sangat ke nak blog dikomen2 oleh blogger yg hebat2?

Tak adalah, bukan macam tu. Sebab apa saya rasa blog saya ni layak atau patut di-review oleh dia is because firstly, sebab nak improvise. Sebabnya, saya ni blogger baru nak naik tak naik2, hahahaha. Saya percaya dengan kredibiliti & pengalaman yg Cik Nelly ada. Tengok jelah followers dia banding dengan saya ni, haha. Yg bagi komen kat post2 dia pun bukan main banyak. Saya? Adalah sket2, haha (usaha lagi!).Secondly, saya tak mawlah dok syok sendiri je. Saya tak maw saya ni dok syok menulis tapi tak ada orang yg nak baca. Sebabnya, isi blog tak dapat tarik pengunjung & yg lagi saya risau, kalau2 saya punya entries kat blog tak dapat bagi apa2 faedah atau manfaat kat pembaca. Muslim yg baik ialah yg dapat bagi manfaat pada orang lain, kan?

Saya tag tiga orang kawan saya yg berikut :
  1. Cik Dede
  2. Cik DJ
  3. Cik Farah E.
Ada siapa2 lagi yg nak improvise & belajaq, jomlah sama2 join & buat post macam saya ni. Jangan segan2 utk klik banner kat atas ye.

Footnote : Ada macam Lisa Surihani sket muka Cik Nelly kita ni.

7 comments:

  1. semoga selamat di review.. tak per.. lama2 nanti adalah peningkatannya.. kee it up.. ada masa.. den datang sini.. tolong baca segala yang ada.. den suko baca-baca dan komen-komen ni.. hahaha.. ;p

    ReplyDelete
  2. Bagus sambil tambah trafik. Ok tu kena tag 3 je aku kena tag 11 lorrr :(

    ReplyDelete
  3. faaein talip roy : hu3...tulah,semoga selamat. suka baca2 & komen2 ye? ok jugak! plizz do so in the future kalau ada masa ye. sangat2 memerlukan komen2 yg m'bina...

    empayarutama : ada sampai kena tag 11???tudiaaa...

    ReplyDelete
  4. hehe. selamat direview.
    best direview sebab boleh tingkatkan trafik dan dapat la buat perubahan sikit atau banyak kat blog kita :D

    ReplyDelete
  5. Lea Isnawi : hahahaha...x t'kata saya :D

    fiezah91 : betoi tu...tapi mesti cuak kan tunggu kena review tu,hu3...

    ReplyDelete
  6. blog yg plg popular prnh aku jmpe stkt ni ialah blog kereta mayat =D

    ReplyDelete