Friday, October 28, 2011

It's been a while...


Mengada-ngada betoi. Padahal tak sampai setengah bulan pun 'a while' nya...haha.
Bukan apa, rasa rindu pulak nak tulis2 kat blog. Last few weeks, jadual harian memang sangat2 memenatkan. Dah clinical years lah katakan. Baru practical dah nak pengsan, tu tak kerja lagi nanti, haih. Tiap2 hari dalam klinik 6 jam memang balik petang tu makan & tidoq je, nak study sket2 bley gagah lah. Kalau sebelum ni ada masa nak main2, fool around, layan series, santai2, sekarang ni memang tak sempat. Nak menyempat jugak weekend jelah yg ada.

Banyak yg berlaku, banyak jugak yg nak ditulis kat dalam blog, draft bukan main banyak, yg publish nya tak ada pun. Suram tak b'pengunjung jadinya. Saya pun dah tak punya banyak masa nak blogwalking, hu3.

Hah, by the way, saya ada beli digital camera! Dari zaman sekolah rendah mengidam nak kamera sendiri, sekarang baru ada (kecik2 nak kamera buat apa?...). Bukan kamera mahal pun, tapi jadilah kan, tak ada lah nak m'harap kat kamera handphone lagi, penat dah dia, haha. Lepas ni nak post entry2 b'gambar banyak2! Biar colour2...barulah ceria, kan?





   

10 comments:

  1. ~waa..best yer dah da cmera..boleh ambik pic byk..hehe :)

    ReplyDelete
  2. eh.. keciknya kamera tu.. jenama apa tu? rasa nak cari kamera kecik2 aje.. penat gak kendong yang besar gedabak ni.. huhuhu..

    ReplyDelete
  3. adwafarahin : haha, sebelum ni pun kuat je :p

    blueicebutterfly : hahaha...betoi2...kemaruk x habis lagi ni,hahahaha...

    faiz farish : tilam member tu:p

    faaein talip roy : haah, memang kecik pun...kamera digital biasa je, x lawanlah dslr,hu3...canon...

    salijou : saya pun sama!setakat sekarang, ni je yg mampu... :)

    ReplyDelete
  4. saya buat doodle tuh kai microsoft excel ..

    ReplyDelete
  5. dinie : hahaha, join your club! :D

    bell : untongaaaa!!! :D

    noraauliyya : oyeke?excel pun bley guna utk buat doodle jugak ye?xtaw pulak,hu3...

    ReplyDelete