Thursday, September 22, 2011

Pinoy boy.


Kawan2, ni lah hasilnya kalau ada masa free lepas tu tak taw nak buat apa.

Hasil apa? Buat apa? Siapa yg buat?

Haha. Tak adalah. Ni hah, roommate saya merangkap coursemate & classmate saya ni, ada masa free tak taw nak buat apa, ni lah kerja dia.




Hahahahahaha.

Gelak besaq saya bila click notification & baca komen pasal gambaq edit ni kat facebook saya. 



Apa punya kerjalah, ish3. Tak pasal2 kena cop pinoy boy. Tak pasal2 dapat nationality baru. Sebelum ni dah jadi org Siam & Myanmar, haha. 


11 comments:

  1. haha kawan xade keje.. kite pon pernah kene tapi dia x upload fb. haha

    ReplyDelete
  2. hahaha..jiwa kacau ar....


    p/s:done follow here..follow back

    ReplyDelete
  3. cik sakdi:kalau x upload xpe lg.but still, mesti teruk kena gelak2, kena bahan...haha

    hafrawiey okazawa:jiwa kacau...rileks2...haha

    dinie:sesuai?i agree on that kalau it makes me look less chubby & more cool...hahahaha :D

    ReplyDelete
  4. amboi bro...ko ke tu? mcm korean la bro...
    nak sain......hehehe

    ReplyDelete
  5. gile palo.. KPOP woo.. terbaik.. haha..

    ReplyDelete
  6. niena pengembara illahi:haha...kwn punya kerja...sy xreti benda2 ni

    jasman:jgn lupa beli album k-pop t'baru ye...(haha, t'lebih sudah) :D

    zul fattah:hahahaha...K-pop mananya...M-pop...hahaha...xbley weyh,muka jiwang...hahaha

    ReplyDelete
  7. bahasa apa yang mereka bualkan dalam fb tu ?...

    salam kenalan hanih

    *ala ala peminat mintak sign la pulak ni ...hahhaha

    ReplyDelete
  8. sch@:bahasa tu?hahahaha...bahasa filipina lah kononnya,hahahaha...

    salam kenal!

    nak sign ke?meh meh...

    ReplyDelete