Sunday, August 28, 2011

C.I.N.T.A.


Petang tadi, browse2 blog Ustaz Hasrizal. Ada lah baca post dia pasal dua buku yg dia tulis t'senarai utk terima anugerah something. One of the books tajuk dia 'Murabbi Cinta'. Siap ada lagi dgn gambar buku tu lah. Then, ada sepupu umur around sekolah rendah datang duduk kat sebelah. Nama dia Amin. Amin baca sekali apa yg saya tengok kat web.

Amin : Apa tajuk buku tu?

Saya : Murabbi Cinta.

Amin : Murabbi Cinta? Cinta tu maksudnya ada isteri ke?

Saya : Hahaha...


 

Kanak2 especially toddlers & budak sekolah rendah sangatlah cluelessly comel.Haha.






   

5 comments:

  1. murabbi cinta?? dah baca..not bad..

    biasalah kanak2..tak tau mende pown lagi..yang tau kalau org cakap je CINTA, maknanya ada bf or gf..hehe

    ReplyDelete
  2. hahha...oo cinta mendalam maksudnya...terima kasih sudi singgah rumah kita..ahhaa..opsss bloglah..terima kasih juga sudi follow ye .selamat menyambut hari raya aidilfitri dan menyambut hari kemerdekaan

    ReplyDelete
  3. sis nak tumpang baca juga lah..macam menarik je bunyi nya.

    owh ye jwb soalan kamu td, sis ke qatar utk blk semula ke sana setelah 3 bln blk cuti di tanah air ni

    ReplyDelete
  4. Nur Liyana:yup,setuju...buku2 yg Ustaz Hasrizal tulis mmg besh2...bf gf,bahasa budak2...haha

    ija:haha...tulah...budak2 manakah taw berapa dlm nya kan...haha...sama2...sane wishes to you :)

    Kak LM:benda cinta2 ni mmg banyak org suka kan...haha...sis kerja sana ye?wow...

    azalia hjsalleh:hahaha...budak2 mana yg xcomel?semua comel2 punya...haha

    ReplyDelete