Wednesday, May 18, 2011

Kembali.

YA ALLAH...

Lama betoi dah saya tak update blog ni. Tak ingat exactly berapa lama. Yg pasti, lamalah...haha

Semua ni gara2 nak examlah. Nak concentrate studylah kononnya kan. Dapat paper, tak lah lancar pun m'jawabnya, haha.

Alhamdulillah. 'Ala kulli hal, professional exam utk 2nd year ni dah pun habis. The exam commence for a very long 3 weeks. In a way OK jugak bila ada gaps antara 6 exam paper sebab boleh selalu refresh the subjects tapi bagi diri saya sendiri, amatlah susah utk keep the momentum. Mental maw kena kuatlah utk terus sabar, sabar & sabar dan kuat, kuat & kuat dan tabah, tabah & tabah.

Waktu study week tu, diri ni rasa macam machine je. Pagi bangun, menghadap buku sampai ke malam, pastu tidoq. (makan, sembahyang benda yg memang wajib lah kan...errr,mandi pun) . Ada sekali tu, rasa macam nak gila je.

Lepas 1 paper, 1 paper lagi b'lalu, smpailah habis. Sekarang ni b'debar tunggu result...

Usaha dah, doa masih, tawakkal masih... Apa2 yg Allah takdirkan, yakinlah itu yg t'baik. ^_^

No comments:

Post a Comment