Friday, October 15, 2010

Jalan Jalan Cari Makan

Haha...

Dengan penuh bernafsu makan, saya dengan bangganya nak mengumumkan yg lepas ni saya nak start buat post pasal makanan2 yg menarik yg saya penah makan sebagai seorang pencinta makanan kat atas muka bumi ni. (Fuh, ayat...)

One of my hobbies is to try lots of new & different foods. Kadang2 rasa macam nak ada TV show pasal makanan macam Jalan-Jalan Cari Makan kat TV3 tu. Jeles betul kat hosts tu, haha.

So, wahai pencinta2 makanan kat luar sana, be with me. OK? =D






Ok...sekarang smooth muscles kat GIT & digestive enzymes semua dah 'di-stimulate-kan' 'cause of unconditioned stimuli. Let's dig in!!!

3 comments:

  1. aku blh tgk jela.. nk bukak mulut kunyah cornflake yg xsepatutnya kunyah pun susah.. adoi.

    ReplyDelete
  2. dede : hahaha...tu yg nampak...x nampak lg yg x nampak (adoi pening kepala,haha...)

    bad : hahahahaha...

    ReplyDelete