Saturday, March 6, 2010

hWarGh!!!


Hari & Tarikh : Jumaat , 5 Mac 2010
Location :
Depan announcement board opposite kelas 3rd
Year
Suasana : Riuh dengan macam2 bunyi such as "Waa,terernya!!", "Haha", "Alhamdulillah",
"Haa???" & "Adoiii..".

Heart Beat Rate: Dah laju sangat macam piston enjin kereta. Tak sempat nak bilang.
Blood Supply : Rasa macam banyak sangat darah masuk dekat muka.
Mata : Terbeliak & even mata saya agak sepet, mata tak boleh nak berkelip normally.
Telinga : Bertubi tubi soalan : "Hanif, result ang ok tak?"
Mulut : Tak mampu nak cakap apa2. Taste buds lidah tak rasa apa2 sebab mulut kering je.


Kulit : Rasa macam suam2.



Emosi : Sangat2 down.


Tindakan : "Sorry Dr Bo Bo, saya balik rumah dulu".




Hati : "Ya Allah..."


6 comments:

  1. lo....
    jgm mrh ek ak bg kmn nh...
    sbr la wei...
    hg ak tgk dh usha dh...kuat gle kot...
    myb kali ni Allah bg takat tu ja rezeki hg...
    mane tw Allah smpn rezeki hg tu ntuk nxt exm...

    ak phm ap yg hg rse...tp byk2 brsbr la weh...
    jgn down sgt...usha lg...
    insya allah dpt yg trbaiknya...

    usha+twkl+doa=kejayaan...

    p/s:jgn duk down sgt la klu dgr kwn2 duk ckp sal result tuh...bwat dek ja(eventhough ati sdh)
    istighfar byk2+smile slalu...

    ReplyDelete
  2. y? adakah result kurg memberangsangkan???

    xpe, jgn putus asa. aku tau ang pandai n ang boleh bt yg lg baik.

    hidup ni mcm roda, da turun naik...so dont give up...aku pny result pn x lah baik sgt...tp, aku tau, ak dh bt yg boleh, rezki ak takat 2 ja...

    ok, sengih...

    ReplyDelete
  3. kwn aku la ni:haha,watpe plak nk marah,haha..kuat la sgt aku usaha..kna bnyk2 lg nmpknya..more stay up..more focus..more pain,hu3...

    tima kaseh 4 ur nice words =)

    shafiq:hmm...bkn kurang m'brangsangkn..memang sgt tak m'bransangkn pun,hu3...

    xtawla weyh...aku ni mudah btol putus harap,truk btoi,hu3..

    tima kaseh..

    ok,dh genyeh =D

    ReplyDelete
  4. F.Y : hmm.. anep. naseb kiter same. Aku pn xcayer giler ngan rezut ari tu.. rase down n putus asa sgt2. rasenyer usaha dah banyak, tp still xdapt lagi. tak terkata ape pun, cume dok tanyer dalam ati aku, "mane y aku silap, kenapa rezut camni, kenapa? kenapa?" Lama jugak aku piker. termasuk dalam mimpi kot. Tp, nak buat mcm mana, bukan rezeki kiter lg kot (mak kite ckp). Maybe usaha kite tak dpt berkat lg dari Allah s.w.t.

    Insya Allah, kite harap semua lulus cemerlang untuk block ni!! iNsya Allah!! Jgn rase down2 sgt. Semua org care ngan anep!! Ingat dorongan kawan2 skeliling! You can do it!! NEVER GIVE UP! FIGHT 4 OUR FUTURE!! Most importantly, ape2 y kite buat, kembalilah padaNya....

    ReplyDelete
  5. anep..something to share w u...
    ni buddy ak yg bg...

    'yakin pd Allah bknlah mgharap trkabulnya sgl hrpan, yakin pd Allah bknlah pd keindahan nkmat, yakin pd Allah adlh mltakkan keredhaan pd ketentuanNya,rasa bahagia dgn ujian walaupun perit,dsitu air mata yg trtitis trasa brnilai bwt mnyirami api neraka,indhnya trbiyah Allah,trsirat rhmat n hikmah,duji kita sbgai tnda syngNya...'

    ReplyDelete
  6. tin:yup..btoi pe yg tin ckp tu..tima kaseh for the piece of advice =D

    kwn aku la ye:tima kaseh for the sharing =D

    ReplyDelete